Special New Music (20 – 26 noiembrie 2017)

  de Tomck@t | 27 noiembrie 2017, 1:38 PM | Music

  0

  Piesele săptămânii la Special New Music vin de la Foster The People, Royal Blood, Green Day (cu două piese noi, dintre care una feat. Miranda Lambert), Asaf Avidan, Marilyn Manson (cu un cover după o piesă evergreen de la Johnny Cash), Vița de Vie, Alex & The Fat Penguins, Jinxy Von D’ers, OK Go, Liam Gallagher, E.M.I.L., precum și patru piese nou-nouțe de la Luna Amară, The Pixels, Toulouse Lautrec și Grimus, trupele implicate în proiectul de repoziţionare artistică a videoclipului numit VIDEO CONTENT. Conform descrierii, proiectul se află la intersecţia dintre cultura pop, campanie mediatică de sensibilizare şi arta angajată social. În cadrul proiectului au fost implicate și organizaţiile Salvaţi copiii, Samusocial, Estuar şi Carusel.

  Foster The People – Sit Next to Me

  Royal Blood – Look Like You Know

  Green Day feat. Miranda Lambert – Ordinary World

  Green Day – Back In The USA

  Asaf Avidan – Vertigo

  Marilyn Manson – God’s Gonna Cut You Down

  Vița de Vie – Dur de-a dura

  Alex & The Fat Penguins – Amiral

  Luna Amară – Om

  Pixels – Body auriu

  Toulouse Lautrec – Pe maidan

  Grimus feat. Dan Byron – Departe de lume

  Jinxy Von D’ers – Sugar Rush

  OK Go – Obsession

  Liam Gallagher – Come Back To Me

  E.M.I.L. – Camarazi

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad