marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Special Arad este cel mai citit ziar online din județ!

  de Redacția Special Arad | 7 mai 2023, 2:26 PM | Special | Știri Arad | Topic special

  5

  Sunt prea multe momente în care falsele realități, dezinformarea, convingerile fără bază reală, înşelăciunea iau locul datelor clare, realității. Rolul presei, implicit al Special Arad, e acela de a înclina balanța în favoarea adevărului, a dreptății. Datele contează. Realitatea e importantă. Adevărul trebuie să primeze. Şi, uneori, ca să se facă auzit, adevărul trebuie strigat.

  Iar adevărul nostru, dincolo de cel din materialele de pe site, e şi acesta: Special Arad a ajuns săptămâna aceasta (1-6 mai 2023), conform Google Analytics, la o medie de peste 62.000 de cititori unici pe zi, cu o nouă depășire a pragului de 100.000 de vizitatori unici într-o singură zi (5 mai), iar săptămânile ce au trecut, în medie, peste 30.000 pe cititori au accesat zilnic ştirile, reportajele, investigaţiile noastre.

  trafic-Special-Arad-Google-Analytics-1-6-mai-2023

  Special Arad este, de două luni, cel mai citit portal de știri din județ

  Am ajuns aici graţie zecilor de mii de arădeni care ne citesc, ne creditează cu încredere (nu doar arădeni, de fapt: suntem citiți în toate orașele mari ale țării și în diaspora) şi pe care îi îndemnăm pe mai departe să ne scrie, să ne sune, să ne spună problemele, nemulţumirile, părerile şi bucuriile lor, dar şi datorită echipei unite din spatele ştirilor: Raluca Medeleanu, Ioana Costaş, Adriana Barbu, Lucian Dănilă, Tomck@t, Mihai Todoca, Valer Mărginean, Lajos Notaros, Andrada Bobiș, Dan Lazăr și Alin Olteanu.

  Dacă ne citeşti, dacă ne urmăreşti, dacă crezi că rolul presei nu e acela de a reda vorbele şi faptele celor care ne conduc, ci realitatea cu care se confruntă cetăţeanul în raport cu autorităţile, ţine aproape de noi!

  Mai avem multe de spus şi făcut, dar suntem exact acolo unde ne-am propus să fim.

   

  P.S. Un alt răspuns mai bun, pentru cititorii care au primit informația că „nu existăm”, nu avem.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Felicitări pentru integritate!
   Numărul de cititori nu este întâmplător.
   Chiar a-ți putea să afișați hasthtagul #1 pe site și pe rețelele sociale, Să se știe! Ca sunteți primii în județ.
   Fostul ziar online nr 1 s-a reformat până s-a tăiat ca maioneza.
   Poate luați în considerare pt viitor și un podcast pe Youtube cu oameni interesanți din comunitatea arădeană care au ceva de spus.

   +5 voturi
   +1
   -1
  2. … personal n-am mai deschis aradon de cateva luni. N-au nimic consistent si comentariile sunt pe maxim 2 randuri … adica doar niste manifestari supeficiale care nu au nicio legatura cu dezbaterile, cu discutiile, cu comunicarea.
   Oricum mai este loc de alte ziare ca nici special arad nu are decat 1 jurnalisti de conceptie. Restul sunt profilati pe barfe si cancanuri, pe accidente si alte drame interesante pentru cititorii care nu au nivelul sa inteleaga ceva mai abstract.

   --2 voturi
   +1
   -1
   • Hai să vă răspund eu, mai mult ca să preiau jignirea neaoșă pe care o lansați. De fapt, în asta sunteți bun: să jigniți bombastic și cu pretenții.
    Să vă spun eu cum e cu jurnalismul în vreme de bejenie: dacă nu ai audiență și nu te susține partidul, mori. Așa că audiența este necesară chiar și cu riscul ca pentru asta trebuie să cobori nițel ștacheta, să oferi și acele știri și conținuturi care plac masei mari a cititorilor. Altfel îți poți permite să vii și cu anumite conținuturi mai pretențioase fără să riști să mori de foame. Cum ar veni cele două se presupun și se susțin. Mai mult decât atâta, este treaba cititorului să aleagă. Dacă citiți știrile can-can nu e vina ziarului, ci a Dumneavoastră, nu știu dacă v-ați prins ori mai veniți cu o jignire.
    Iar în ceea ce privește jurnaliștii de la Special, să știți că sunt toți de concepție.
    A, că Dumneavoastră sunteți de altă concepție, asta e problema Dumneavoastră, nu a noastră.

    +1 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.