„Spart” total, un tânăr abia s-a ținut pe picioare! Drogul care îi transformă în legume pe tineri le poate fi fatal | Video

  de Mihai Todoca | 29 octombrie 2019, 3:36 PM | Recomandările editorilor | Strada

  3

  Drogat din cale afară, un tânăr a fost surprins azi dimineață de un arădean pe strada Academia Teologică cum abia se mai ținea pe picioare. Problema drougului zombie sau șoricioacă, denumită așa deoarece la preparea drogului se foloșește otravă de șobolani este una arhicunoscută, iar autoritățile locale competente depun eforturi și nu prea în combaterea acestui fenomen, tocmai din cauză că este atât de ușor de procurat.

  Nenumărate poze și clipuri cu acești tineri drogați au început să apară în rețeaua socială, dar și raziile efectuate tocmai pentru a stopa/preveni acest fenomen. În multe dintre situații, tinerii sub efectul puternic al drogului au fost depistați de polițiștii locali care patrulează zonele cunoscute, de aceea facem un apel la populație și îi îndemnăm ca atunci când descoperă tineri care se află sub influența drogurilor să sune de urgență la 112, deoarece în unele cazuri viața consumatorilor este pusă în pericol din cauza lipsei de discernământ pe care drogul o induce.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Vinovați, nevinovați…După umila mea părere, vinvați pentru ceea ce ajung unii dintre copii noștri suntem în mare măsură noi toți. Fără să supăr pe nimeni, nu consider că au discernământ deplin până la o anumită vârstă, de la caz la caz. Ei aleargă după tot felul de senzații tari și cad cu ușurință in plasa drogurilor. Cu buzunare golale, fără prea multe alternative, e normal să își dorească tot felul de lucruri, foerte multă atenție. Unii dintre ei nu știu și nici nu prea sunt ajutați in ce fel să o câștige. Păcat! Vieți irosite.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.