vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Un bărbat a fost găsit spânzurat în satul Țipar

  de Special Arad | 24 mai 2023, 6:46 PM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Serviciul de Ambulanță Județean Arad informează că în jurul orei 18:20 un bărbat a fost găsit spânzurat în satul Țipar, aparținător comunei Sintea Mare.

  Bărbatul avea 47 de ani. Pentru a interveni la fața locului, a fost alocată o ambulanță de la Chișineu Criș, însă echipajul medical nu a mai putut salva victima.

  Update

  La fața locului s-au deplasat şi criminaliştii. Din informațiile pe care le deținem, la prima vedere nu există suspiciuni că nu ar fi vorba despre o sinucidere.

  „În după-amiaza zilei de 24 mai, în jurul orei 18:20, polițiștii arădeni au fost sesizați despre decesul unui bărbat, în localitatea Țipar. La fața locului, s-a constatat că cele reclamate se confirmă, un bărbat de 47 de ani fiind transportat la SJML, pentru efectuarea autopsiei și stabilirii cauzei morții. Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea unei fapte penale”, transmite IPJ.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.