Spălătorii gratuite după ora 22 în Arad, la aspersorul 2, stânga-dreapta, Podgoria

  de Mihai Todoca | 30 august 2016, 1:31 PM | Strada | Video

  0

  Chiar nu avem cum să nu remarcăm umorul unor utilizatori de Facebook. După ce a postat un videoclip pe o rețea de socializare, arădeanul s-a amuzat și a scris: „Spălătorie gratuită. Numai în Arad. Deschis după ora 22:00”.

  Acum, facem și noi haz de necaz. Aspersoarele sistemului de irigare de la Podgoria, și nu numai, nu au setată raza de acoperire, astfel că acestea ajung să „irige” și partea carosabilă. În Micălaca, în zona pasajului de la Billa, acestea ajung să le facă și pietonilor puțin duș iar la Podgoria,  mai „norocoși” sunt motocicliștii. Așa că, dacă mașina e murdară, papucii sau tenișii (după caz) prezintă urme de noroi, trageți o fugă pe la aspersoare. E gratuit și în plus nu stai la coadă, atât doar că pentru a beneficia de un spălat fără întruperi trebuie să te învârți după aspersor. Știți voi, ca la horă. Unde mai pui că și spală cu jet?

  Pe lângă asta este și o modalitate bună de a socializa. „Ne vedem la 10 seara, aspersorul 2 cum vii de pe centru!”

  Totuși, aspersoarele sunt în funcțiune doar vara, paguba maximă fiind un tricou ud.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.