joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cu un decalaj de jumătate de an, „Soții de militari” ajunge în premieră la „Arta”

  de Tomck@t | 10 august 2020, 2:58 PM | Film

  0

  Un film britanic, lansat în septembrie 2019 în Canada și în martie 2020 în Marea Britanie, ajunge în această săptămână pe marele ecran la Arad… în premieră. Motivul întârzierii este, desigur, pandemia Covid-19. Este vorba de comedia-dramă-musical „Military Wives” (Soții de militari), în regia lui Peter Cattaneo. Proiecția va avea loc în curtea cinematografului Arta, vineri, 14 august, de la ora 21:30.

  Nu e cazul să vă așteptați la un film de artă de primă ligă, e mai degrabă un film de vară pentru publicul larg, cu un scor foarte bun, de altfel, pe Rotten Tomatoes din partea criticilor (76%). The Guardian i-a dat nota 3 din 5. Ceea ce ar mai putea recomanda filmul ar fi numele cu o oarecare rezonanță al regizorului, nominalizat în 1998 la Oscar în categoria „Cel mai bun regizor” (pentru filmul „The Full Monty”) și în 1991 pentru „Cel mai bun scurtmetraj” („Dear Rosie”).

  Intrarea la proiecția de la Arad va fi liberă, în limita locurilor disponibile în grădina de vară, pe bază de rezervare la telefon 0257/280526 (luni-joi, între orele 8-17, vineri între orele 8-14) sau [email protected]. În caz de vreme nefavorabilă, proiecția va fi reprogramată în altă seară.

  Sinopsis:
  În timp ce partenerii de viață sunt detaşati pe frontul de luptă din Afganistan, un grup de femei rămase acasă se hotărăsc să formeze un cor. Se trezesc extrem de repede în mijlocul unei mişcări globale extraordinare și a unui curent mediatic impresionant.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.