Sorin Mîneran ia startul, duminică, la NN Marathon de la Rotterdam! Roli Unterweger aleargă alături de el

  de Lucian Dănilă | 4 aprilie 2019, 11:58 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Sorin Mîneran, campion al României la maraton în ultimii cinci ani, participă duminică la una dintre cele mai importante competiții de profil din Europa, NN Marathon de la Rotterdam. Târât pe nedrept într0un scandal de dopaj, Sorin și-a dovedit nevinovăția pe toate căile și visul său continuă.

  Obiectivul arădeanului, născut la Ineu, este cel de a participa anul viitor la cursa olimpică de maraton de la Tokyo. Până atunci, Sorin ia startul la Rotterdam, primul său maraton de la cursa de la București, din octombrie, când a cucerit al cincilea titlul național consecutiv.

  Alături de Sorin va alerga în metropola olandeză și Roland Unterweger, unul dintre cei mai cunoscuți alergători din Arad și totodată unul dintre cei mai importanți maratoniști amatori pe care îi are România.

  „Cei 3 care vor speria Olanda! 🙂 În acest week-end, Roli. Sorin și Nicky vor alerga la NN Rotterdam Marathon, unul din cele mai prestigioase maratoane din Europa, la care participă în fiecare an câțiva din alergătorii de elită ai lumii.

  Multă baftă băieți!”, este anunțul postat de Kipkelenge Team, cont de Facebook al unui grup de alergători din Arad. Nicky este un belgian, prieten cu Roland Unterweger, care și el locuiește în Belgia.

  Foto: Roland Unterweger

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.