sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sony și Foo Fighters devin parteneri pentru a promova Hi-Res Audio la nivel global

  de - | 10 septembrie 2015, 10:09 PM | Muzică

  2

  Sony Corporation si Foo Fighters incheie un parteneriat pentru a livra si promova continut premium High-Resolution Audio pentru audiofilii din intreaga lume, scri MetalHead.

  Foo Fighters aniverseaza 20 de ani de la debutul formatiei in 1995, cand au lansat primul lor album. Formatia legendara a devenit de-a lungul timpului una dintre cele mai populare atractii de pe stadioanele si arenele din intreaga lume, avandu-i in componenta pe Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett si Pat Smear. Foo Fighters a vandut peste 20 milioane de albume si a castigat un numar impesionant de premii, printre care 11 Grammy-uri.

  Foo Fighters s-a remarcat, de-a lungul timpului, prin lipsa compromisurilor la nivelul calitatii audio si prin inregistrarea melodiilor la cele mai inalte standarde audio in Studiourile 606 pe care le detin, sau in alte studiouri celebre in care au inregistrat si cel mai recent album, „Sonic Highways”.

  Intre timp, Sony si-a diversificat gama de produse compatibile cu formatul Hi-Res cu ajutorul tehnologiilor audio de ultima generatie si prin colaborari cu artisti din intreaga lume care contribuie la popularizarea formatului Hi-Res. In Romania, Sony colaboreaza in acest sens cu formatia Byron, care inregistreaza primul album al unei trupe romanesti in format Hi-Res in celebrul studio Windmill Lane Recording Studios din Dublin.

  „Conservarea factorului uman in procesul de inregistrare a muzicii face parte din misiunea Foo Fighters, iar promovarea High Resolution Audio se aliniaza acestui demers. intotdeauna ne-am dorit ca pasiunea si emotia din spatele melodiilor noastre sa ajunga la ascultatori, iar Hi-Res Audio este cea mai buna optiune pentru ca fanii nostri sa auda muzica asa cum ne dorim sa le-o oferim, la cea mai inalta calitate si in cea mai clara forma”., au spus cei de la Foo Fighters.

  Sony se va implica activ in promovarea trupei Foo Fighters si a standardului Hi-Res Audio, fiind ajutata in acest sens de popularitatea melodiilor Foo Fighters in format Hi-Res la nivel global, in regiuni precum Japonia, SUA, Europa, America Latina si Asia.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.