miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Soluții împotriva țânțarilor din Pecica. Administrația locală a decis ca acțiunea de dezinsecție să se facă pe cale aeriană

  de Andreea Daniela B. | 24 iunie 2021, 4:00 PM | Administraţie | Știri Arad | Topic special

  1

  Țânțarii au început să își facă simțită prezența și primele acțiuni de dezinsecție desfășurate împotriva acestora au avut deja loc în municipiul Arad. Acestea s-au desfășurat în data de 16.06 și 18.06, urmând ca în continuare procedura să se repede pe parcurs ce aceștia vor continua să deranjeze lumea.

  Fiind deja în discuții de mai multe săptămâni, consilierii orașului Pecica au decis, într-un final, ca anul acesta să se investească mai mulți bani în dezinsecție. Aceste discuții au pornit de la faptul că anul trecut, în urma procedurii de dezinsecție, rezultatele au întârziat să apară.

  Astfel, conform viceprimarului orașului Pecica, Miodrag Staionov, au început deja căutările unei firme care să se ocupe de dezinsecție pe cale aeriană. Acest lucru va costa mai mult decât dublu față de anul trecut, însă cu toții speră ca rezultatele să fie pe măsura prețului.

  Am luat decizia să încercăm să găsim o firmă cu ajutorul căreia să facem stropirea aeriană împotriva țânțarilor, însă vreau să spun că nimeni nu garantează că efectul va dura ani de zile. Prețurile sunt duble spre triple pentru stropire, dar încercăm să facem asta pentru că suntem deschiși la orice propunere. Anul acesta vom proceda așa chiar dacă cheltuielile bugetare sunt mult mai mari, însă până la urmă ne interesează rezultatul. Dacă vom avea rezultate bune vom continua să facem dezinsecția pe cale aeriană, dacă nu, vom trece înapoi la cea terestră„.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Daca aveti destui banuti, il puteti tocmi si pe BARBERES, sa supravegheze incarcarea avionului. Cu privirea lui tampa, de usier de partid asta este omul care va va garanta succesul oricaror actiuni. Merge bajatu si la asfaltari, gropi si gropite, este anuntakul perfect!!!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.