miercuri, 27 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Soluție extremă din partea proprietarilor Teatrului Vechi: chirie Zero pentru cine salvează clădirea!

  de Raluca Medeleanu | 23 februarie 2018, 1:10 PM | Știri Arad

  1

  Teatrul Vechi (Teatrul Hirschl), de pe strada Gheorghe Lazăr, poate fi închiriat gratuit, începând de săptămâna aceasta, pe o perioadă de 10 ani, cu condiția ca persoanele care vor deveni chiriași să reabiliteze clădirea și să folosească destinația, conform legii, într-un domeniu adiacent culturii, dat fiind faptul că imobilul este încadrat ca „monument istoric”.

  Proprietarii ne-au declarat că măsura luată e o soluție de compromis, în condițiile în care statul nu caută nicio soluție și la ora actuală refuză orice colaborare. De asemenea, ne-au mărturisit că nici până în ziua de azi Primăria Arad nu a răspuns nici „da”, nici „ba” pentru oferta de vânzare pe care au trimis-o în luna august 2017. Cel mai recent preț pe care l-au cerut proprietarii Teatrului Vechi pentru a vinde clădirea este de 460.000 euro.

  Citește și Proprietarii cer o sumă mult mai mică pentru Teatrul Vechi, iar administrația minte fără să clipească – noi informații ies la iveală cu privire la negocierile pentru vânzarea imobilelor

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.