Solistul Motörhead a apărut într-o reclamă pentru lapte cu puțin timp înainte să moară (VIDEO)

  de - | 9 ianuarie 2016, 12:21 PM | Monden

  0

  „Nu beau lapte și n-am s-o fac niciodată, dobitocule!”

  Acestea sunt cuvintele memorabile spuse de Ian Fraser “Lemmy” Kilmister în ultimul videoclip în care a apărut, filmat cu puțin timp înainte de decesul din 28 decembrie. Clipul a fost filmat special pentru compania de lactate Valio din Finlanda, însă fără vreun scenariu. Lemmy a fost lăsat, pur și simplu, să improvizeze, potrivit Mashable.

  Producătorii reclamei, agenția de marketing Hasan & Partners, au spus că au auzit de decesul cântărețului în timul post-producției, de aceea au transformat videoclipul într-unul de tribut pentru solistul trupei Motörhead.

  Lemmy de la Motörhead a murit la două zile după ce a aflat că avea cancer și la doar patru zile după ce a împlinit 70 de ani.

  Singurul membru constant al Motörhead, Lemmy a fondat trupa în 1975 și a înregistrat 22 de albume, inclusiv binecunoscutul „Ace of Spades”, devenind una dintre cele mai recunoscute voci din rock.

  Slujba memorială dedicată lui Lemmy va fi transmis pe YouTube duminică, la 12:30, ora României.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.