Șoimii Șimandului au pierdut cele trei jocuri din cadrul turneului de futsal de la Timișoara. Golaveraj: 7-28!

  de Dan Lazăr | 25 octombrie 2020, 7:43 AM | Şimand | Sport | Știri Arad

  0

  Primul turneu al Ligii a II-a sezonul 2020-2021 la futsal a fost programat în week-end-ul trecut, Șoimii Șimand – aflată în premieră în postura de participantă – întâlnind în ordine pe: West Deva (scor 1-5), CFR Timișoara (1-13) și Metropolitan Ișalnița (5-10).

  Lider în clasament este clubul timișorean, neînvins, care oferă, deși se află în liga secundă, doi jucători naționalei de seniori.

  Șimăndanii lui Daniel Mărcuș vor reveni pe teren în perioada 20-22 noiembrie, în cadrul turneului cu numărul doi.

  Sezonul regular va avea 12 etape (tur-retur / tur-retur) și se va desfășura sub formă de turnee de 3 etape (vineri, sâmbătă, duminică). Echipele clasate pe primul loc în fiecare serie, la care se adaugă cel mai bun loc secund se califică în faza play-off-ului.

  În play-off, echipele vor juca fiecare cu fiecare, turneu de 3 zile. Echipa care va încheia pe locul 1 va promova direct în Liga 1, iar echipa de pe locul 2 va disputa baraj de promovare cu locul 7 din Liga 1.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.