Șoimii Șimand se îndreaptă spre turneul final al CN de futsal juniori. Ultimul show: 7-3 cu Clujana Cluj. În weekend e rândul seniorilor

  de Dan Lazăr | 14 October 2021, 11:54 AM | Şimand | Sport

  0

  Șoimii Șimand a depășit cu scorul de 7-3 (5-1) pe Clujana Cluj-Napoca, într-un meci din cadrul seriei de vest a Campionatului Național de futsal pentru jucători sub 19 ani. Golgheterul meciului a fost Andrei Haloș, cu patru reușite, Narcis Jurj înscriind și el de trei ori.

  Năstase – Jurj, Haloș, Cordoș, Borod, Tomuța, Trif, Ilie, D. Ujoc. F. Ujoc și Cheta au fost cei care au intrat pe teren pentru echipa lui Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană, care este lider în seria a patra.

  În weekend, sala de sport din Vladimirescu este gazda primului turneu al grupei vestice din Liga 2 la futsal – seniori, gazda Șoimii Șimand întâlnind, în ordine, pe: West Deva (vineri, ora 18.30), Metropolitan Ișalnița (sâmbătă, ora 10.00) și CSM Tg. Mureș (duminică, ora 10.00).

  Liga secundă de futsal are trei serii geografice, a câte 4 formații fiecare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.