Update Șoimii Șimand înfruntă West Deva în deschiderea turneului de futsal de la Timișoara

  de Dan Lazăr | 23 octombrie 2020, 8:14 AM | Şimand | Sport | Știri Arad

  0

  UPDATE. Arădenii au pierdut meciul de debut, scor 1-5, cu ACS West Deva.

  Eșalonul secund de futsal va debuta vineri, Șoimii Șimand urmând a se duela cu West Deva, la sala „C. Jude” (fosta Olimpia) din Timișoara, unde are loc primul meci oficial după 229 de zile…

  La startul ediției viitoare a Ligii a II-a de futsal sunt înscrise 12 formații, împărțite în trei serii, având printre criteriile de bază pe cel georgrafic.

  Seria 1 Est

  ACS Futsal Poli Iași
  ACS Futsal Ceahlăul Piatra-Neamț
  Fortius 2014 Buzău
  Club Sportiv Local Sportul Ciorăști

  Seria 2 Centru

  Kereszthegy Remetea
  Inter Gheorgheni
  Korondy Junior 2017 Corund
  CSM Târgu Mureș

  Seria 3 Vest

  ACS West Deva
  Metropolitan Ișalnița
  CFR Timișoara
  Șoimii Șimand

  Sezon regular va avea 12 etape (tur-retur / tur-retur) și se va desfășura sub formă de turnee de 3 etape (vineri, sâmbătă, duminică). Echipele clasate pe primul loc în fiecare serie, la care se adaugă cel mai bun loc secund se califică în faza play-off-ului.

  În play-off-ul, echipele vor juca fiecare cu fiecare, turneu de 3 zile. Echipa care va încheia pe locul 1 va promova direct în Liga 1, iar echipa de pe locul 2 va disputa baraj de promovare cu locul 7 din Liga 1.

  Primul turneu al Ligii a II-a sezonul 2020-2021 este programat în week-end-ul 23-25 octombrie, Șoimii Șimand întâlnind în ordine pe: West Deva (vineri, ora 18.00), CFR Timișoara (sâmbătă, 19.30) și Metropolitan Ișalnița (duminică; 11.00). Șimăndanii – aflați în premieră în această competiție – au efectuat în această săptămână testele Covid-19, urmând a rămâne în „bula” de la Timișoara pe tot parcursul turneului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.