vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Șoferul de TIR din Sebiș, Sergiu Ilica, a dispărut pe 8 august din Germania și a fost găsit după 11 zile în Austria! (O fabuloasă fugă de la serviciu cu Illuminati, Dumnezeu și 1200 de euro)

  de Special Arad | 20 august 2015, 11:30 AM | Știri Arad

  7

  Știri Arad: „ACEST SOFER DE TIR A DISPARUT DIN MUNCHEN IN DATA DE 8 AUGUST, VA ROG DACA AVETI ORICE INFORMATIE DESPRE EL CONTACTATI-NE PE FACEBOOK — with Sergiu Ilica” – este mesajul disperat pe care, încă din data de 14 august, 2015 (astăzi fiind 20 august) l-a publicat pe pagina sa de Facebook, Irina Ilica, sora… autorului unei neliniști ce, iată, a pus câteva sute de oameni pe jar.

  Polițiști, rude, patroni de firme… tot felul de oameni l-au căutat pe Sergiu Ilica zilele astea.

  Sergiu Ilica, mai cunoscut după porecla Kepos, este un tânăr de 33 de ani destul de celebru în orașul Sebiș și împrejurimi. A lucrat, cu mai multe pauze, ca șofer de TIR, fiind calificat pentru această meserie.
  În 8 august 2015, în jurul orei 17, Sergiu Ilica a dispărut din orașul german Munchen, fiind găsit abia ieri, 19 august, pe marginea unui drum din Austria. Patronul său știa că aştepta ca TIR-ul să-i fie încărcat cu materiale de construcţii, după ce în prealabil îl descărcase la Karlsruhe.
  Polițiștii nemți l-au dat în urmărire.

  Nu se știe ce a făcut Kepos între timp, dar el le declară polițiștilor austrieci că „l-a călăuzit Lumina lui Dumnezeu” 

  În lumea noastră, pragmatică, lucrurile s-au derulat cam așa: șoferul a dispărut, luând cu el doar banii firmei – 1200 de euro – și lăsând ditamai TIR-ul într-o parcare din Munchen, cu ușile deschise și cheile pe bord. După o discuție telefonică, și-a lăsat totul în mașină – acte, telefon și multe lucruri personale – și a plecat într-o direcție aparent oarecare. De la momentul 17:45, când a vorbit cu patronul său la telefon încolo, ieșim din mintea șoferului Sergiu Ilica și intrăm în… lumea lui Kepos.
  A străbătut 500 de kilometri.
  Kepos, deci, le declară polițiștilor austrieci că „l-a călăuzit Lumina lui Dumnezeu… el doar urmând îndemnurile divine” – iar cine îl cunoaște pe Kepos știe că sebișeanul are o „veche relație de prietenie cu Illuminati”.

  În ce măsură vor considera autoritățile austriece, germane și române (în ordinea priorităților!) că fapta lui Sergiu Ilica este penală sau doar efectul unui dereglaj psihic – numai Dumnezeu știe…

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Se ia cam usor testul psihologic. Te miri ce nebuni au pe mana masini de 24 tone, sa nu mai zicem de pregatirea profesionala. Sunt soferi care conduc mai mult de 20 ore pe zi… cu taho ‘jmecherit’ sau cu magnet…. normal ca patronul o impune.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.