vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Șoferi, ATENȚIE! Prețuri mai mari pentru roviniete, începând de luni

  de - | 10 martie 2024, 5:59 PM | Naţional

  1

  Începând de luni, șoferii vor plăti mai mulţi bani pentru rovinietă. Se schimbă preţurile, dar şi perioada de valabilitate. Dacă până acum se putea cumpăra rovinieta pentru o săptămână, o lună, 3 luni sau un an, unele perioade se modifică.

  Astfel, vor exista roviniete de o zi, 10 zile, o lună, două luni sau un an, potrivit Observator News.

  Cea mai mare noutate este rovinieta pentru 24 de ore. Această taxă de drum este valabilă de luni şi va costa 2,5 euro, faţă de 3 euro – cât se plătea până acum pentru o rovinietă valabilă o săptămână.

  Şoferii trebuie să ştie că rovinieta de o săptămână dispare. În locul ei, va fi o rovinietă valabilă 10 zile, care va costa puţin peste 3 euro. Se modifică şi rovinieta de 3 luni.

  Apare cea de 60 de zile, care va costa 8,4 euro. Rămâne, însă, neschimbat preţul de 28 de euro, taxa de drum valabilă un an de zile. CNAIR a anunţat că noile taxe nu vor putea fi plătite prin SMS timp de 10 zile asta până ce va fi pus sistemul la punct.

  sursa: Gândul

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.