Șocul a fost prea puternic pentru Cristina și și-a urmat fetița în moarte! Aceasta născuse o fetiță care a murit trei zile mai târziu la spitalul din Baia Mare

  de - | 24 September 2021, 6:05 PM | Naţional

  0

  Este vorba despre o femeie în vârstă de doar 34 de ani care a murit la o zi după ce fetița pe care o născuse prematur a decedat. Tânăra mămică, asistentă medicală de profesie, nu era vaccinată și a fost confirmată pozitiv COVID-19 la internare, informează vasiledale.ro

  Familia femeii acuza medicii Spitalului Județean de Urgență Baia Mare că i-ar fi spus despre decesul fetiței, direct și fără menajamente, iar aceasta ar fi suferit un șoc puternic care ar fi condus la deces.

  Cristina avea 34 de ani. Nu era căsătorită. A terminat școala de asistenți medicali. Săptămâna trecută s-ar fi simțit rău, motiv pentru care, spun aparținătorii, a mers să își facă toate analizele.

  Aparținătorii acuză că tânăra a murit din cauza șocului, după ce cadrele medicale ar fi informat-o prea direct despre decesul bebelușului.

  „A doua zi fetița era bine la secția prematuri. A treia zi fetița a murit. Ea era internată la ATI și medicii i-au spus direct că fetița i-a murit. Cum era și slăbită după naștere a intrat în șoc când a aflat iar în dimineața următoare a murit și ea. Cauza decesului surorii mele a fost stop cardio-respirator cauzat de infecția cu SARS COV2, edem pulmonar. Pe certificatul de deces al fetiței este scris tot stop cardio-respirator dar nu este scris să fi fost infectată cu COVID-19”, au declarat aparținătorii.”

  Mai multe detalii AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.