marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Șocul a fost prea puternic pentru Cristina și și-a urmat fetița în moarte! Aceasta născuse o fetiță care a murit trei zile mai târziu la spitalul din Baia Mare

  de - | 24 septembrie 2021, 6:05 PM | Naţional

  0

  Este vorba despre o femeie în vârstă de doar 34 de ani care a murit la o zi după ce fetița pe care o născuse prematur a decedat. Tânăra mămică, asistentă medicală de profesie, nu era vaccinată și a fost confirmată pozitiv COVID-19 la internare, informează vasiledale.ro

  Familia femeii acuza medicii Spitalului Județean de Urgență Baia Mare că i-ar fi spus despre decesul fetiței, direct și fără menajamente, iar aceasta ar fi suferit un șoc puternic care ar fi condus la deces.

  Cristina avea 34 de ani. Nu era căsătorită. A terminat școala de asistenți medicali. Săptămâna trecută s-ar fi simțit rău, motiv pentru care, spun aparținătorii, a mers să își facă toate analizele.

  Aparținătorii acuză că tânăra a murit din cauza șocului, după ce cadrele medicale ar fi informat-o prea direct despre decesul bebelușului.

  „A doua zi fetița era bine la secția prematuri. A treia zi fetița a murit. Ea era internată la ATI și medicii i-au spus direct că fetița i-a murit. Cum era și slăbită după naștere a intrat în șoc când a aflat iar în dimineața următoare a murit și ea. Cauza decesului surorii mele a fost stop cardio-respirator cauzat de infecția cu SARS COV2, edem pulmonar. Pe certificatul de deces al fetiței este scris tot stop cardio-respirator dar nu este scris să fi fost infectată cu COVID-19”, au declarat aparținătorii.”

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.