vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Societate de pe Valea Mureșului, acuzată de furt de lemne

  de Special Arad | 1 aprilie 2015, 12:27 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Silvic cercetează o societate comercial bănuită de tăieri ilegale de arbori şi furt de material lemnos.

  În cursul zilei de ieri, poliţiştii de ordine publică au desfăşurat o acţiune împreună cu reprezentaţi ai Direcţiei Silvice Arad şi Ocolului Silvic Valea Mureşului, pe linia legalităţii exploatării şi transportului de material lemnos, în zona localităţilor Bârzava şi Săvârşin.

  În urma acţiunii, au fost identificate 30 de cioate, pe suprafaţa  unui canton din  Toc, provenite de la arbori tăiaţi ilegal, în volum de 39,599 metri cubi, valoarea materialului lemnos fiind de 16.793,72 de lei.

  Din verificările efectuate s-a stabilit că arborii, ar fi fost tăiaţi ilegal, de către o societate comercială în cursul lunii martie a.c., din parcelele unei păduri administrate de Ocolul Silvic Valea Mureşului.

  În cauză poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori şi  furt de material lemnos.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.