duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Controale pe drumurile din municipiu și județ. Au fost reținute permise de conducere și confiscate lemne

  de Special Arad | 11 ianuarie 2023, 5:51 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. Polițiștii din municipiu și din orașele Lipova, Curtici și Sântana, împreună cu cei ai secțiilor de poliție urbane și rurale, au desfășurat, de la începutul acestei săptămâni, mai multe acțiuni pe șoselele din municipiu și județ.

  Au fost legitimate 382 de persoane și verificate 362 de autoturisme, fiind aplicate 141 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 47.000 de lei. Polițiștii au reținut 5 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

  În cadrul activităților, au fost verificate 15 transporturi de material lemnos, la Sântana fiind confiscați 1,78 metri cubi de lemne. A fost aplicată și o sancțiune contravențională, conform Legii 171/2010, pentru nerespectarea legislației privind transportul de material lemnos.

  Aceste acțiuni se desfășoară permanent, atât în municipiu cât și în județul Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.