duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Șoc la Rio! Stefan, medaliat olimpic, a murit la doar 35 de ani în satul olimpic (FOTO)

  de Special Arad | 16 august 2016, 2:44 PM | Sport

  0

  Antrenorul echipei germane de canoe slalom de la Jocurile Olimpice, Stefan Henze, în vârstă de 35 de ani, a murit în Brazilia în urma unui accident de maşină, scrie MEDIAFAX.

  Stefan Henze se afla împreună cu un coleg din staff într-o maşină care circula în satul olimpic. La un moment dat, autoturismul a intrat într-o barieră de beton, iar Henze a suferit multiple leziuni la cap şi nu a mai putut fi salvat, scrie Reuters.

  „Ceea ce simţim nu poate fi descris în cuvinte, după această pierdere teribilă”, a afirmat preşedintele Comitetului Olimpic German, Alfons Hormann, citat de BBC.

  Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) deplânge de asemenea, prin vocea preşedintelui Thomas Bach, decesul antrenorului german:

  „CIO se află în doliu după pierderea unui olimpic adevărat”, a declarat Bach.

  Născut la 3 mai 1981, Stefan Henze avea în palmaresul de sportiv o medalie olimpică de argint, obţinută în 2004, la Jocurile Olimpice de la Atena.

  stefan

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.