miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Șoc în Superliga! Meciul dintre Sepsi și FC U Craiova, suspendat în minutul 25 din cauza scandărilor xenofobe

  de - | 29 ianuarie 2023, 4:59 PM | Recomandările editorilor | Sport

  1

  Meciul Sepsi Sf. Gheorghe – FCU Craiova a fost întrerupt în minutul 25, din cauza scandărilor xenofobe ale spectatorilor. Jucătorii și arbitrii au intrat la vestiare pentru moment, au revenit pe teren peste 10 minute, dar scandările au continuat.

  După doar 20 de secunde, arbitrul Andrei Chivulete a oprit de tot partida!

  În minutul 24 al meciului dintre Sepsi OSK și FCU Craiova, arbitrul Andrei Chivulete a oprit jocul și i-a cerut crainicului să facă un apel la spectatori, astfel încât aceștia să înceteze cu scandările xenofobe, scrie gsp.ro.

  Crainicul s-a adresat spectatorilor, dar fără folos. Chivulete n-a fost mulțumit, a cerut ca mesajul să fie repetat, iar crainicul a transmis clar: „Nu rasismului și xenofobiei”.

  Suporterii lui FCU au strigat „Afară, afară, cu ungurii din țară”. Spectatorii echipei gazdă au răspuns cu aceeași monedă. Cazul va fi decis de Comisia de Disciplină din cadrul FRF pe baza raportului întocmit de arbitru și de observatorul partidei, Octavian Goga.

  FCU Craiova a mai avut probleme cu scandările xenofobe la meciurile cu rivala din oraș, CS Universitatea, scrie gsp.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.