luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Șoc în natația românească! Robert Glință se retrage din sport la vârsta de 25 de ani

  de - | 17 ianuarie 2023, 4:24 PM | Sport

  0

  Înotătorul Robert Glinţă și-a anunțat retragerea din natație la vârsta de doar 25 de ani. Campion european în 2020, la 100 metri spate și campion mondial de juniori în 2015, la aceeași probă, Robert și-a anunțat retragerea printr-o postare pe contul său de Facebook.

  A venit momentul să fac un pas înapoi de la înotul competițional. Cu suișuri și coborâșuri, acest sport m-a învățat atât de multe și m-a făcut cu adevărat să devin ființa umană mai evoluată care sunt astăzi. Fie că este vorba de durere sau glorie, eșec sau succes, suferință sau fericire, nivelul de responsabilitate, disciplină, dăruire, ambiție prin munca grea de a atinge un obiectiv și de a depăși obstacolele, au crescut rădăcini adânci în mine, care vor rămâne pentru totdeauna cu mine. Nimic nu ar fi fost posibil fără oamenii cu care am lucrat. Fiecare dintre ei jucând un rol uriaș și lăsând o amprentă importantă în cariera și viața mea. Pentru ei, nu există suficiente cuvinte prin care să exprim suficient recunoştinţa. Toate amintirile minunate și prietenii dragi pe care mi le-a adus acest drum, legăturile sufletești care depășesc viața de competiție, mă fac să simt că am câștigat mult mai mult decât niște medalii și trofee. Tuturor prietenilor și fanilor vreau să vă mulțumesc pentru că v-ați arătat mereu sprijinul și pentru că ați crezut în mine, indiferent de situație. Resursele sunt epuizate și este timpul să am grijă de propria mea sănătate fizică, mentală, emoțională și spirituală, pentru că până la urmă sunt doar o ființă umană. A venit momentul să fac un pas înapoi de la înotul competițional”, a scris Robert Glință pe Facebook.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.