Update 2Șoc în partida Dinamo – CSU Craiova! Antrenorul Eugen Neagoe a leșinat pe banca de rezerve. Este resuscitat în ambulanță

  de Lucian Dănilă | 21 iulie 2019, 9:38 PM | Sport

  0

  Șoc pe banca de rezerve a echipei Dinamo în jocul din această seară cu Universitatea Craiova. În minutul 25 al partidei, la scorul de 0-0, antrenorul dinamoviștilor, Eugen Neagoe, s-a prăbușit pe banca de rezerve.

  Nu știm încă dacă i s-a făcut pur și simplu rău, sau a suferit un infarct. Tehnicianul a fost urcat în ambulanță unde i se acordă îngrijiri medicale.

  Partida încă nu a fost reluată.

  Revenim cu amănunte.

  UPDATE

  Neagoe a fost transportat la spital. Se pare că a suferit o criză cardiacă, conform reporterilor Digisport. Partida s-a reluat din minutul 25, la scorul de 0-0.

  UPDATE 2 – ora 22.33 – A fost infarct cardiac inferior

  Primele investigații de la Floreasca au tras concluzia că Neagoe a suferit un infarct cardiac inferior și urmează să fie supus imediat unei coronarografii. Sunt indicații pentru montarea unui stent.
  Starea lui Neagoe s-a ameliorat, s-a depășit faza critică, antrenorul este conștient și cooperant. Resuscitarea făcută prompt a reușit.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.