„Șobolaniada” lovește din nou în centrul Aradului | Video

  de Raluca Medeleanu | 30 ianuarie 2019, 10:10 AM | Pamflet | Recomandările editorilor

  2

  captură video din filmulețul cu șobolanul de la Podgoria

  Eh, ce să-i faci, domnule? Cu anumite lucruri e musai să te obișnuiești. Așa cum americanii trebuie să se obișnuiască cu ideea că nu o să scape niciodată de Societatea Pământului Plat, așa și noi trebuie, vrând, nevrând, să ne obișuim cu ideea că Aradul e căsuța șobolanilor. Trec anii, trec articolele, trec protestele, iar șobolanii rămân aici pe vecii vecilor, Amin!

  Pentru efortul ăsta de a rămâne cetățeni responsabili ai Aradului, le-am dat celor care sprijină procreația șobolanilor chiar și o DiMlomă de final de an 2018. Acum e 2019, iar noi vă prezentăm mai jos un video, doar așa, ca să știți că ei încă #Rezistă.

  CSF? NCSF!

  Vizionare plăcută și Doamne Ajută!

  P.S. Am înțeles că Primăria a trecut la inventariat gropi în perioada asta… Poate mai face încă o acțiune paralelă, dacă nu chiar perpendiculară, și trece și la inventariatul șobolanilor din oraș. Măcar așa, îi înregistrează în baza de date a populației și poate măcar o să contribuie și ei la bugetul local, plătind taxe ca orice cetățean responsabil.

  Citește și

  Dimploma „X-RetiMEN” – pentru sprijinirea procreării familiei tradiționale de șobolani mutanți în Arad (fără referendum!)

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Prin Hotararea 672/13.12.2018 Primaria Arad a supraimpozitat imobilul de pe str. V.Goldis nr. 1-3 cu 400%, in acest imobil se afla si Cinema Studio care este proprietatea Primariei. Primaria s-a sanctionat singura pt ca nu s-a autorizat singura pt efectuarea lucrarilor de reabilitare pana la 31.12.2018, desi s-a somat singura conform Regulamentului HCL 235/2017. Oare va plati ca restul aradenilor supraimpozitati sau ,,se va rezolva” ori “a rezolvat” deja printr-un HCL?! Stie cineva?!
   Primaria s-a pedepsit singura pt a da un exemplu sau sunt atat de neatenti la ceea ce fac?!
   Cum sa speri ca orasul asta va fi mai bine cu asa administratie locala?!
   Dar ne rezolva Alianta Vestului ca ne-a promis metrou, fantana cantatoare pe Mures, canalul Muresel navigabil, etc. Pt cei care mai au timp sa creada asa ceva ….

   +3 voturi
   +1
   -1
  2. Marele nostru constructor iubit care a făcut atâtea pentru acest oraș iar uni dintre cetățeni sunt nerecunoscatori și lași ca ei chiar nu vad realizările multilateral dezvoltate ale acestei urbe.
   Și chiar nu se gândesc ca atâtea proiecte are acest conducător iubit în tartacuta lui de botoxat iar nerușinati de arădeni nu le vad doar le aud de atâția ani.
   Rușine sa va fie ca nu vedeți ficțiunea acestui mare conduccator și chiar nu apreciați intențiile lui care nu se pot realiza nici o data păcat ca nu vedeți asa de departe.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.