Snapchat tocmai și-a rezervat dreptul de a stoca și de a folosi selfie-urile tale!

  de Special Arad | 1 noiembrie 2015, 2:28 PM | Social Media

  0

  Farmecul aplicației Snapchat este acela că fotografiile rămân stocate doar pentru câteva secunde, în caz că un prieten al utilizatorului nu îi face o captură. Chiar și atunci, utilizatorul primește o notificare. Cel puțin, așa era până acum. Regulile s-au schimbat foarte recent…

  Acum, Snapchat și-a schimbat termenii și condițiile astfel încât, de acum încolo, are tot dreptul să-ți folosească fotografiile făcute cu această aplicație. Iar utilizatorul „este de acord” prin simpla utilizare a aplicației. Doar atât? Nu! Snapchat are de acum dreptul să folosească inclusiv numele și vocea utilizatorului în orice scop comercial sau de promovare în mass-media și social media, potrivit The Telegraph.

  Snapchat a avut de-a face, în ultima vreme, cu multe scandaluri pe tema confidențialității. La un moment dat s-a divulgat că punctul forte al aplicației era departe de adevăr, în sensul că fotografiile „șterse automat” de pe servere au rămas, totuși, stocate și puteau fi oricând recuperate de către companie.

  Aplicația însă nu a avut câtuși de puțin de suferit în urma scandalurilor. Din contră, este evaluată la 16 miliarde de dolari americani.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.