duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ska-nk ne-a sporit cheful de vară în Flex | Foto + Video

  de Raluca Medeleanu | 29 aprilie 2017, 10:40 AM | Muzică | Recomandările editorilor | Video

  0

  Autoproclamați „happy punk for happy people”, adică „punk fericit pentru oameni fericiți”, cunoscuta formație din Baia Mare „Ska-nk” a reușit să transforme, pentru oamenii prezenți în clubul Flex, seara de vineri într-o veritabilă „zi de vară”, de concediu, când lumea simte că totul e pe roze și n-are nicio grijă în lume.

  Carismatici și joviali, membrii Ska-nk au trecut cu vederea că se află în fața unui public restrâns și au ținut un concert de zile mari, care – chiar dacă a fost „unplugged” – a explodat de energie… de energie pozitivă, bineînțeles. Iar pentru asta, au avut parte la Arad poate de cel mai înfocat fan, un omuleț care simțea muzica doar cum el înțelegea, agitându-se cu pasiune în fața scenei și, la un moment dat, filmându-i simultan cu două telefoane! Băieții l-au numit „Viorel”.

  Și dacă tot am fost trimiși cu gândul la vară… Ska-nk ne-au dat, așa de final,  și un sfat esențial pentru „îndrăgosteala” de la mare:

  „Arată-i c-o iu – , arată-i c-o iubești… / Arată-i pe nis–, arată-i pe nisip!” 🙂

  Ska-nk înseamnă:

  Ghit Răzvan (Johnny) – chitară & voce
  Horge Răzvan (Aurel) – chitară
  Nemes Tudor – bass
  Szendrei Alexandru (Alec) – tobe
  Ghit Mădălin – voce

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.