Sistemul judiciar român, în dezbaterea de astăzi a Comisiei Europene

  de - | 3 aprilie 2019, 7:41 AM | Internaţional

  0

  Președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, și alți membri ai instituției se reunesc miercuri pentru a discuta despre starea sistemului judiciar din România, informează europafm.ro.

  Comisia trebuie să acționeze pentru garantarea principiilor statului de drept. Colegiul Comisarilor va discuta mîine despre statul de drept în România”, a declarat domnul Juncker într-un interviu.

  Anunțul a fost apoi făcut public pe Twitter de purtătoarea de cuvînt a instituției, Mina Andreeva.

  Potrivit lui Jean-Claude Juncker, Comisia Europeană are nevoie de noi instrumente care să asigure menținerea principiilor statului de drept.

  Reuniunea vine în contextul în care, joia trecută, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, și premierul Viorica Dăncilă au discutat pe tema ordonanțelor de urgență care ar schimba Codurile Penale.

  La acea dată, părțile au convenit să continue discuțiile tehnice.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.