sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Sirieni ascunși într-o autoutilitară pentru a trece ilegal în Ungaria, prinși la PTF Nădlac

  de Ioana Costaș | 25 septembrie 2023, 4:40 PM | Știri Arad

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac I, au depistat zece cetăţeni din Siria care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-o autoutilitară.

  „La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din țară, un cetățean român aflat la volanul unei autoutilitare înmatriculată în România. Șoferul transporta piese auto pentru o societate comercială din Olanda. În urma efectuării controlului amănunţit al autoutilitarei, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, zece cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că toți sunt cetăţeni din Siria. Aceștia au intrat legal în România. Poliţiştii de frontieră au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru șofer și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii depistați ascunși”, au transmis reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

  Citește și: Polițiștii de frontieră au descoperit 77 de migranți care au încercat să iasă ilegal din țară, la frontierele Nădlac, Tunu și Vărșand

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.