Sinucidere în această dimineață în Penitenciarul Arad! S-a spânzurat…

  de Marius Man | 20 septembrie 2016, 11:03 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Unul dintre deținuții încarcerați la Penitenciarul de Maximă Siguranță din Arad a decis să își încheie conturile cu viața.

  Gândurile, problemele, depresia, faptul că nu a mai suportat regimul cazon, toate acestea sau unul dintre ele pot să constituie motivul pentru care deținutul a decis să se sinucidă. Acesta s-a spânzurat, fiind găsit de gardienii penitenciarului.

  „A fost găsit spânzurat în baia camerei în care era închis. S-au luat toate măsurile, i s-a făcut resuscitare, dar din păcate acesta a decedat”, spune Eduard Magold, purtător de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Siguranță din Arad.

  Deținutul avea vârsta de 48 de ani, nu era din Arad, și își aștepta sentința definitivă.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.