vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sinucidere după gratii! S-a spânzurat în camera de deținere

  de Special Arad | 30 ianuarie 2021, 9:07 AM | Regional

  0

  Comunicat. Un bărbat încarcerat la Penitenciarul Oradea s-a sinucis, vineri după amiază, în camera de deținere. Potrivit unei informări transmise de reprezentanţii unităţii de detenţie, deţinutul s-a spânzurat şi nu a putut fi salvat de echipajele medicale.

  „Vă informam că, astăzi, 29.01.2021, la Penitenciarul Oradea, în jurul orei 15:30, s-a constatat că o persoană privată de libertate a săvârşit un act de suicid, prin spânzurare, în camera de deţinere. Personalul medical al Penitenciarului Oradea a intervenit pentru resuscitarea acesteia, concomitent fiind solicitat sprijinul unui echipaj de ambulanţă, prin serviciul unic de urgenţă 112. În ciuda eforturilor depuse, decesul a fost declarat la ora 16.05″, se arată în informarea transmisă de subcomisar de poliţie penitenciară Adina Bîrda, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Oradea.

  Potrivit sursei menţionate, administraţia locului de deţinere a informat familia persoanei decedate, Judecătorul de Supraveghere a privării de libertate din Penitenciarul Oradea, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor şi Serviciul de Medicină Legală.

  „Împrejurările producerii decesului vor fi stabilite de organele judiciare abilitate”, se mai menţionează în comunicat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.