miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Singura medalie națională a sporturilor de echipă la nivel juvenil din Arad a fost adusă de voleibalistele Nădlacului! Bronz pentru fetele lui Dorin Vărșăndan

  de Dan Lazăr | 29 mai 2023, 2:49 PM | Nădlac | Sport | Știri Arad

  0

  Gazda turneului final CSV Craiova este campioană națională în întrecerea de minivolei feminin. Dinamo București și Victoria Nădlac au completat podiumul ediției 2022/ 2023.

  În finala competiției, CSV Craiova a învins cu 3-0 pe Dinamo. Medaliile de bronz au revenit formației CS Victoria Nădlac, care a dispus cu scorul de 3-1 de Super Volei Oradea.

  Fetele lui Dorin Vărșăndan au încheiat grupa A pe locul secund, cu o înfrângere și două succese (3-0 în meciul decisiv cu Champions Sibiu). În semifinale, arădencele au fost depășite de dinamoviste, scor 1-3.

  Clasament final:
  CSV Craiova
  Dinamo
  Victoria Nădlac
  Super Volei Oradea
  Champions Sibiu
  CSM București
  Skyline Iași
  LPS Brăila

  LOTUL „BRONZAT” AL NĂDLACULUI:

  KARMAN ALEGRA, SZLANCSIK AMALIA, ȘUȘLAK JANA, CHROMEC ALESIA, UNC DARIA, ȘUȘLAK BIANCA, POP ALESSIA, MIHUȚ BLANKA, SZAJAK MAIA, KOCHAN MAISA ȘI MÎNZAT MAYA

  Pentru județul nostru, în 2023, este singura, și probabil așa va rămâne, medalie din campionatele naționale de juniori (până la 18 ani), celelalte prezențe la turnee finale fiind consemnate în cazul handbaliștilor Juniori III de la HC Beldiman și baschetbalistelor junioare I de la CSȘ Gloria, ambele grupări ocupând locul 7 în ierarhia finală. Tot în volei am mai consemnat două prezențe la turneul final de perspectivă a CS ProVolei Arad, locul II la feminin, respectiv III la masculin, însă echivalente cu pozițiile 26, respectiv 15 în clasamentul final al juniorilor. Bineînțeles trebuie să amintim și de recenta finală națională a UTA-ei, însă nu la juniori, ci la categoria tineret.

  Citește: CS Victoria Nădlac participă la turneul final al Campionatului Național de minivolei feminin

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.