Sindicatul Europol: Alcoolemia marcată de Florin Cîțu se traduce într-un litru de tărie sau 5 sticle de vin. „Fapta reprezintă o veritabilă infracțiune”

  de - | 14 August 2021, 2:09 PM | Naţional

  0

  Premierul Florin Cîțu a recunoscut miercuri că, în urmă cu 20 de ani, a făcut două zile de arest în SUA, după ce a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice și a precizat că a plătit la momentul respectiv „o amendă foarte mare”.

  Sindicatul Europol citat de Biziday arată astăzi că „fapta săvârșită de Florin Cîțu nu este sub nicio formă o «simplă contravenție», așa cum a încercat să o prezinte, ci reprezintă o veritabilă infracțiune”.

  Postarea integrală a Sindicatului Europol pe Facebook:
  Cum se traduce alcoolemia de 0,161 (BAC) marcată de Florin Cîțu, premierul României, la momentul în care a fost prins conducând în SUA:
  – aproximativ 1 litru de tărie (whiskey, vodcă);
  sau
  – aproximativ 5 sticle (750 ml) de vin;
  sau
  – foarte multe sticle de bere (500 ml) băute în multe ore.
  Fapta săvârșită de Florin Câțu nu este sub nicio formă o „simplă contravenție”, așa cum a încercat să o prezinte, ci reprezintă o veritabilă infracțiune.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.