sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sindicatele din Învățământ nu renunță la proteste. Creșterea salarială anunțată e prea mică

  de - | 19 decembrie 2021, 2:47 PM | Educaţie | Naţional

  1

  Simion Hăncescu, Președintele FSLI(foto: fsli.ro / captură video)

  Sindicatele din Învățământ nu renunță la protestele anunțate pentru săptămâna viitoare, deși guvernul a anunțat majorări de salarii pentru cadrele didactice, informează Europa FM.

  E prea puțin – spun sindicaliștii. Ei vor picheta de luni prefecturile și Ministerul Educației, dar nu exclud nici greva generală.

  Președintele Federației Sindicatelor Libere din Învățământ, Simion Hăncescu spune că mărirea de 7 % – anunțată de Guvern – ar fi, de fapt, de sub 4%, iar această creștere e prea mică pentru a face o diferență, în condițiile în care profesorilor li s-a promis că în 2022 vor atinge maximul în grila de salarizare.

  Potrivit președintelui FSLI, profesorii ar urma să primească în plus 65 de lei.

  Sursa: europafm.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Si cu CE s-au spetit asa tare în ultimii doi ani,de și merită ??? DE predat online, nu s-au omorât,când s-au redeschis școlile,nici ATÂT! Copilul e în an terminal, dar profesorii de la materiile de bază EFECTIV si-au bătut joc de predarea materiilor de a trebuit să-mi dau copilul la meditații ! Bineînțeles pe bani !
   La matematica ,dascălul după faptul că nu-și merită catedra la colegiul unde predă prin faptul că e nu predă NIMIC, s-a și îmbolnăvit subit,orele pierzându-se căci nu e înlocuitor!
   La română, la fel ! Sunt paraleli cu gramatica! De restul ce conține și materia,nu vorbesc ! NU e un EMINESCU, COSBUC,un REBREANU sau mai știu ce erau altădată!
   Să nu spun că 5 ani l-am meditat la o limbă străină ,unde sigur dascălul câștiga cel puțin 3000 DE € pe lună din câte serii avea !!!!
   DAR EI VOR DA „CAPACITATEA” peste câteva luni !!!!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.