Sindicatele din Învățământ nu renunță la proteste. Creșterea salarială anunțată e prea mică

  de - | 19 December 2021, 2:47 PM | Educaţie | Naţional

  1

  Simion Hăncescu, Președintele FSLI(foto: fsli.ro / captură video)

  Sindicatele din Învățământ nu renunță la protestele anunțate pentru săptămâna viitoare, deși guvernul a anunțat majorări de salarii pentru cadrele didactice, informează Europa FM.

  E prea puțin – spun sindicaliștii. Ei vor picheta de luni prefecturile și Ministerul Educației, dar nu exclud nici greva generală.

  Președintele Federației Sindicatelor Libere din Învățământ, Simion Hăncescu spune că mărirea de 7 % – anunțată de Guvern – ar fi, de fapt, de sub 4%, iar această creștere e prea mică pentru a face o diferență, în condițiile în care profesorilor li s-a promis că în 2022 vor atinge maximul în grila de salarizare.

  Potrivit președintelui FSLI, profesorii ar urma să primească în plus 65 de lei.

  Sursa: europafm.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Si cu CE s-au spetit asa tare în ultimii doi ani,de și merită ??? DE predat online, nu s-au omorât,când s-au redeschis școlile,nici ATÂT! Copilul e în an terminal, dar profesorii de la materiile de bază EFECTIV si-au bătut joc de predarea materiilor de a trebuit să-mi dau copilul la meditații ! Bineînțeles pe bani !
   La matematica ,dascălul după faptul că nu-și merită catedra la colegiul unde predă prin faptul că e nu predă NIMIC, s-a și îmbolnăvit subit,orele pierzându-se căci nu e înlocuitor!
   La română, la fel ! Sunt paraleli cu gramatica! De restul ce conține și materia,nu vorbesc ! NU e un EMINESCU, COSBUC,un REBREANU sau mai știu ce erau altădată!
   Să nu spun că 5 ani l-am meditat la o limbă străină ,unde sigur dascălul câștiga cel puțin 3000 DE € pe lună din câte serii avea !!!!
   DAR EI VOR DA „CAPACITATEA” peste câteva luni !!!!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.