sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Sindicaliștii din Poliție și penitenciare continuă protestele la Guvern, dar și la sediile PNL și PSD

  de - | 17 august 2022, 8:16 AM | Naţional

  0

  (foto: SNPPC)

  Sindicatele din Poliţie şi din penitenciare continuă, miercuri, protestele prin pichetarea sediului Guvernului, acţiune urmată de organizarea unui marş spre sediile PSD şi PNL.

  Astfel, începând cu ora 10:00, reprezentanţi de la Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC), Sindicatul Democratic al Poliţiştilor (SIDEPOL), Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) şi Federaţia Poliţiştilor de Penitenciare (FPP) protestează în faţa Guvernului României. La ora 11:00, sindicaliştii din poliţie şi din penitenciare se vor deplasa în marş spre sediile principalelor partide politice care formează actuala coaliţie de guvernare, informează Agerpres.

  „Prin măsurile legislative preconizate, drepturile întregii familii ocupaţionale bugetare AOPSN, ale personalului contractual, dar şi ale pensionarilor militari (rezervişti din Armată şi Poliţie, care pot fi rechemaţi oricând, la ordin, în activitate, conform Legii nr. 446/2006 ) sunt în continuare călcate în picioare de către actuala Coaliţie de guvernare, fapt pentru care vom fi prezenţi la sediile instituţiilor în cauză, timp de trei zile, între orele 10:00 – 14:00″, se menţionează într-un comunicat de presă al sindicaliştilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.