vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Simona Halep face cuplu cu Horea Tecău în cadrul US Open

  de - | 31 august 2015, 8:53 AM | Sport

  0

  Simona Halep va înregistra o premieră la turneul de la US Open, ultimul de Mare Șlem al anului.

  Sportiva din Constanța a decis să participe în proba de dublu mixt, alături de Horia Tecău, concitadinul ei.

  La simplu debutează mâine

  „Primul meu dublu mixt. Sper că are umeri puternici”, a scris pe Twitter ocupanta locului doi în WTA. „Discuţie despre strategie. Mândru să joc alături de Simona”, a replicat Tecău, unul dintre cei mai buni jucători din proba de dublu masculin. Însă, pentru Simona, marea miză rămâne proba de simplu, în cadrul căreia va debuta mâine.

  Sportiva „tricoloră” o va întâlni pentru întâia dată în carieră pe neo-zeelandeza Marina Erakovici (27 de ani, locul 99 WTA). Simona Halep are mari așteptări de la această ediție a turneului găzduit de New York. Cea mai bună performanță a româncei la US Open a avut loc în 2013, atunci când a ajuns până în faza „optimilor”. Este singurul turneu de Mare Șlem la care Halep n-a evoluat în sferturile de finală.

  Acum, „prima rachetă a țării” spune că lucrurile vor sta cu totul altfel. „Înainte nu credeam că pot să fac un rezultat mare la New York. Acum am mai multă încredere”, a declarat Halep.

  Ori ea, ori Serena

  Simona Halep se simte în mare formă înaintea debutului de la New York. „Mă simt foarte bine fizic. Am avut rezultate foarte bune în ultimele săptămâni. Acum am încredere că pot avea mai multe succese. Asta înseamnă mult pentru mine și sper să practic cel mai bun tenis al meu”, a spus Halep completând că-și dorește ca Serena Williams să se impună la US Open, dacă ea nu o va putea face. „Serena este favorită. Dacă nu ajung în finală, aș vrea să câștige ea. Dacă ajung în finală, vreau să câștig eu.”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.