vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Simona Halep a vorbit despre performanţele din 2014: „Am suferit mult, dar am realizat ceva impresionant”

  de Special Arad | 28 decembrie 2014, 1:43 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Pentru Simona Halep, 2014 a fost cel mai bun an din carieră, iar jucătoarea de tenis a vorbit despre performanţele reuşite şi planurile pentru 2015.

  „Am avut un an foarte bun, cu performanţe mari. De la anul voi avea mai mult de lucru pentru că celelalte jucătoare au început să-mi cunoască stilul de joc şi e mai dificil acum.

  Sper ca în 2015 să cîştig un turneu de Grand Slam şi poate în viitor să fiu măcar o zi numărul 1 WTA”, a declarat Simona Halep într-un interviu pentru Eurosport.

  Jucătoarea din România a mai vorbit şi despre duelurile cu Maria Şarapova şi despre finala de la Turneul Campioanelor.

  „Zgura este suprafaţa mea preferată, în special cea de la Madrid şi Paris. Din păcate, am pierdut finalele jucate acolo în faţa Mariei Şarapova. Ea are mai multă experienţă decît mine şi a ştiut cum să joace. La Roland Garros, adrenalina m-a ajutat să lupt de la egal la egal cu ea, dar am pierdut. După meci am suferit mult, dar am ştiut că am realizat ceva impresionant.

  Mă bucur că am ajuns în finală la Turneul Campioanelor şi că mi-am îndeplinit un vis. Din păcate, am fost obosită şi nu am putut mai mult. Nu regret că datorită mie, Serena Williams a rămas în turneu”, a mai adăugat Halep.

  Sursa: Gsp.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.