Simona Halep a bătut-o pe Kvitova și joacă finala de la Madrid! Vezi pe cine va întâlni în ultimul act

  de Special Arad | 10 May 2014, 5:19 PM | Sport

  0

  Specialistă a partidelor în trei seturi (a câştigat deja în 2014 cinci partide pe care le-a împins în decisiv), jucătoarea de 22 de ani din Constanţa a demonstrat încă o dată cât de bine stă la capitolul psihic, deşi primele game-uri din manşa secundă s-au desfăşurat după aceleaşi coordonate ca în primul set, cu cehoaica Petra Kvitova la comandă.

  Ca şi în meciul cu Lisicki (când a revenit de la 5-7, 2-3), game-ul 6 din setul secund a produs declick-ul în jocul lui Halep, care a reuşit ulterior 7 game-uri la rând (primele două, câştigate la „0”). Graţie unui serviciu impecabil – a bifat 4 aşi – şi a unei constanţe dezarmante – doar 6 erori neforţate în setul 2 -, Halep şi-a asigurat „decisivul”, unde a intrat cu un ascendent moral clar în faţa adversarei.

  Deşi i-a cerut consiliere antrenorului său, cehoaica a fost dominată la toate capitolele de Simona în setul trei, victoria venind în chip firesc, la capătul a aproape trei ore de joc.

  În ultimul act, Simona va da piept cu Maria Şarapova, cea care a învins-o, în cealaltă semifinală pe Radwanska.

  Întâlnirile directe Șarapova nu îi sunt favorabile Simonei:

  • Halep – Şarapova 0-2 (ambele partide s-au disputat pe hard)

  Parcursul lui Halep la Madrid Mutua Open

  Sferturi: Halep – Ivanovic 6-2, 6-2

  Optimi: Halep – Lisicki 5-7, 6-3, 6-2

  Turul 2: Halep – Arruabarrena 6-4, 6-4

  Turul 1: Halep – Goerges 6-2, 6-0

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.