joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Locul 2 al concursului Miss Teen Universe, Carlota Pop, o tânără originară din Târnova, organizează Miss Teen România. Cum pot ajunge la Madrid tinerele din județ

  de Special Arad | 2 iunie 2024, 9:34 AM | Monden | Știri Arad | Topic special

  0

  Carlota Pop, tânăra din Târnova (cea care locuiește în Spania) care a câștigat locul 2 la Miss Teen Universe, lansează un nou proiect, Miss Teen România. „După experiența mea în concursuri de frumusețe, reprezentând Spania la nivel internațional la Miss Teen Universe în 2023, am decis ca este momentul de a le oferi adolescentelor românce din toată lumea, oportunitatea de a-și reprezenta țara la nivel internațional”, ne-a scris Carlota Pop pentru a ne ruga să o ajutăm cu promovarea acestei inițiative.

  Astfel, aceasta a format organizația Miss Teen Romania, cu obiectivul „de a inspira o nouă generație de tinere lideri, promovând cultura și tradițiile românești, la nivel național și internațional”. Noua organizație își propune să ofere vizibilitate și sprijin participantelor concursul Miss Teen România, pregătindu-le pentru a reprezenta țara în alte competiții internaționale.

  „De asemenea, ne propunem să oferim vizibilitate și sprijin participantelor noastre, pregătindu-le pentru a reprezenta România în competiții internaționale. Miss Teen Romania este un concurs de frumusețe dedicat tinerelor adolescente de origine română, având drept scop identificarea, promovarea și celebrarea frumuseții, talentului și inteligenței acestora”, mai adaugă Carlota Pop.

  Prima ediția a Miss Teen România, la Madrid

  Prima ediție va avea loc în Madrid, unde vor fi primite adolescentele românce (14-19 ani) care locuiesc în Spania, România sau în străinătate, din 22 până în 28 iunie. „O săptămână plină de activități și pregătiri pentru marea finală, unde vom cunoaște prima noastră reprezentantă la Teen Continents 2024”, mai precizează organizatoarea.

  Aceasta, în comunicatul trimis redacției, mai precizează: „MTR oferă o platformă unde tinerele participante pot să-și dezvolte abilitățile personale și profesionale prin intermediul unor programe educative, ateliere de dezvoltare și activități comunitare. Concursul nu este doar despre aparențe fizice; ne concentrăm și pe dezvoltarea încrederii în sine, a aptitudinilor de leadership și a spiritului de echipă. Participantele au oportunitatea de a învăța de la experți în domeniul modei, al comunicării și al dezvoltării personale, prin diverse sesiuni și cursuri care le pregătesc pentru viitor.

  Condiții de participare la Miss Teen România

  Pentru a participa la Miss Teen Romania, candidatele trebuie să îndeplinească mai multe cerințe (inclusiv un preț modic).

  Vârsta: participantele trebuie să aibă între 14 și 19 ani.

  Naționalitatea: trebuie să fie de origine română (sa fie cel puțin unul dintre părinți român), indiferent dacă locuiesc în România sau în alte țări.

  Permisiunea Tutorelui Legal: pentru candidatele minore, este necesară aprobarea părinților sau a tutorelui legal. Disponibilitate: participantele trebuie să fie disponibile pentru toate etapele concursului, inclusiv activitățile pregătitoare și finala din 28 iunie.

  Pentru a începe procesul de casting, doritoarele trebuie să contacteze organizatoarea pe Instagram la @missteenromaniaorg. Concursul Miss Teen Romania va avea loc în perioada 21-28 iunie la Madrid, iar finala se va desfășura pe 28 iunie la Teatrul Soho din Plaza España, Madrid.

  MISS TEEN ROMANIA

  În cadrul concursului, participantele vor avea ocazia să participe la diverse activități și masterclass-uri care le vor ajuta să-și îmbunătățească abilitățile și să câștige încredere. Printre activitățile incluse se numără masterclass-uri de stil și imagine, auto machiaj, îngrijirea pielii și comunicare digitală. Aceste sesiuni sunt concepute pentru a le oferi fetelor cunoștințe esențiale și pentru a le pregăti pentru viitor.

  De asemenea, participantele vor urma cursuri de dans, oratorie, pasarelă și brand personal. Aceste cursuri sunt esențiale pentru a le ajuta să se prezinte cât mai bine în fața publicului și a juriului.

  Pe parcursul concursului, fetele vor trece prin evenimente importante, cum ar fi interviul cu juriul, înregistrările oficiale și gala finală. Interviul cu juriul le oferă oportunitatea de a-și prezenta personalitatea și abilitățile, în timp ce înregistrările oficiale includ sesiuni de fotografie și filmări pentru promovarea evenimentului.

  Ce include gala finală a Miss Teen România

  Gala finală va fi punctul culminant al concursului și va include un dans de deschidere, o pasarelă în costum de baie și rochie de seară, și o rundă de întrebări. La finalul galei, vor avea loc premiile oficiale acordate de sponsori și va fi încoronată prima Miss Teen Romania.

  Prima câștigătoare a concursului Miss Teen Romania va reprezenta România la competiția internațională Teen Continents in săptămâna 28 noiembrie-2 decembrie in Madrid.

  Citește și: O tânără cu origini din Târnova a pus Spania pe locul 2 la Miss Teen Universe

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.