sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Simona Halep a anunţat că se retrage de la Jocurile Olimpice 2016. Motivul este virusul Zika

  de Special Arad | 16 iulie 2016, 9:59 AM | Sport

  0

  Simona Halep a anunţat vineri seară că a decis să nu participe la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Sportiva a făcut anunţul pe Facebook, unde le-a explicat fanilor că pentru ea dorinţa de a avea copii după ce îşi va încheia cariera este mai importantă decât participarea la JO 2016.

  Simona Halep a precizat că motivul pentru care refuză să meargă la JO de la Rio este virusul Zika şi riscul pe care acesta îl reprezintă.

  „Regret să vă anunț că am decis că nu voi participa la Jocurile Olimpice de la Rio. Motivul deciziei mele este îngrijorarea vis-a-vis de pericolul pe care îl poate implica virusul Zika.
  După numeroase discuții cu medici și familia, am ajuns la concluzia că riscurile sunt mult prea mari pentru cariera mea sportivă și pentru sănătatea mea, mai ales ca femeie. Familia este mult prea importantă pentru mine, nu pot risca să nu îmi pot clădi una proprie, după încheirea carierei în tenis.
  Știu că Jocurile Olimpice reprezintă un eveniment foarte important și regret cu adevărat circumstanțele. Sper ca și Comitetul Olimpic și Sportiv Român și românii să respecte decizia mea. Le urez succes tuturor participanților, în special delegației noastre.
  Voi continua să joc și să reprezint cu mândrie România la cât mai multe turnee, așa cum fac și acum în cadrul turneului BRD Bucharest Open”, a anunţat Simona Halep pe Facebook.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.