Șimandul contează și în futsalul feminin! Șoimii, lider în întrecerea Under 19

  de Dan Lazăr | 20 decembrie 2021, 7:26 AM | Şimand | Sport

  0

  Cinci echipe au evoluat în turneul găzduit de Șoimii Șimand în Liga I Acerbis și CN Under 19 la futsal feminin. Echipa gazdă, coordonată de Daniel Mărcuș, Ovidiu Cohan, Dumitru Buruiană și Andrei Haloș, a dispus de Raisa Timișoara, scor 5-3, și a fost depășită de Roma FP, scor 0-15. În campionatul U19, Șoimii Simand se află pe prima poziție și este favorită la câștigarea seriei, după 6-0 cu conjudețenele de la Șiria și remizat, scor 2-2, cu SS Alba Iulia.

  Adina Sârb, Casiana Roz, Patricia Petruț, Patricia Borkis, Alessandra Barz, Cristina Cladovan, Raysa Nuhaiu, Alexandra Mogoșanu, Selena Mocan, Medeea Dobra, Giulia Picu, Iasmina Kiss, Estera Prunar, Bianca Junc, Alexandra Apostoie, Tara Cohan și Irina Bondor au format lotul șimăndan.

  „Mă bucur că, pe lângă futsalul masculin, reușim să dezvoltăm și secția de futsal feminin la Șimand. Felicit fetele pentru atitudine și rezultatele obținute în aceste prime si sper să facem o figură frumoasă până la final în această primă ediție de campionat”, a spus, la final, profesorul Daniel Mărcuș.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.