Șimandul a mai făcut o „victimă” la futsal. Jurj a marcat de cinci ori cu Informatica Timișoara!

  de Dan Lazăr | 6 decembrie 2019, 7:50 AM | Sport

  0

  Șoimii Șimand a evoluat, joi seara, într-un nou meci din cadrul Campioantului Național de futsal pentru tineret, depășind în sala din Săcălaz pe Informatica Timișoara, campioana en-titre. Elevii lui Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană s-au impus cu scorul de 6-4 (3-2), grație golurilor reușite de Narcis Jurj (5) și Andrei Dagău (1). Au mai intrat pe teren: Stejar, Borod, Onaca, Pocian, Cordoș, Paul Ujoc și Claudiu Ujoc.

  „Am făcut un meci bun, sunt mulțumit de prestația jucătorilor mei. Urmează meciul decisiv cu West Deva. Dacă ne vom impune în fața devenilor suntem virtual calificați în faza următoare”, ne-a declarat prof. Mărcuș.

  Disputa Șoimii Șimand (locul II cu 12 puncte) – West Deva (locul III cu 10 puncte) are loc joi, 12 decembrie, de la ora 18.30, la sala „UAV-M. Botez”. Partida este penultima din programul seriei a IV-a pentru ambele combatante.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.