duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Șimandul a mai adunat trei puncte în Liga I de futsal: 6-2 cu West Deva

  de Dan Lazăr | 4 martie 2024, 7:51 AM | Şimand | Sport | Știri Arad

  0

  Munca, ambiția, dăruirea, consecvența și alte epitete de acest gen pe care le arată de ani de zile profesorul Daniel Mărcuș dau roade la Șimand, poate cea mai mică localitate din România care are echipă pe prima scenă a jocurilor sportive.

  Duminică după-amiază, ACS Șoimii Șimand a mai bifat un succes, al treilea, în primul an de Liga I la futsal, scor 6-2 (3-0) cu West Deva, cele două echipe fiind acum la egalitate de puncte (9).

  Claudiu Ujoc et comp. au dominat meciul cu hunedorenii de la un capăt la altul, având 4-0 în debutul reprizei secunde, pe final de joc veteranii Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană pășind pe teren, al doilea reușind chiar să își treacă numele pe lista marcatorilor.

  Trei goluri semnate de Cordoș

  Pentru Șoimii au jucat: Alex Stejar, Jasper Laurovics – Claudiu Ujoc (1 gol), Alin Ciornei, Dumitru Copil (1), Dan Morariu, Andrei Cordoș (3), Raul Tomuța, Darius Găleancu, Andrei Trif, Florian Albu, Robert Ursoi și Dumitru Buruiană (1).

  La finele sezonului regulat, în faza play-out vor juca echipele clasate pe locurile 5-10: Sepsi Sf. Gheorghe, Mausoleul Mărășești, Luceafărul Buzău, CSM Tg. Mureș, West Deva și ACS Șoimii Șimand.

  Arădenii vor juca în primul meci din play-out la Buzău, la finele acestei săptămâni. Gruparea lui Mărcuș va juca „acasă” trei din cele cinci partide ale play-out-ului, la finalul căruia ultima clasată va retrograda.

  Citește și: Ultima etapă a sezonului din Liga I de futsal: ACS Șoimii Șimand vs. West Deva

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.