sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  CTP Arad, în doliu! Silviu Laza a murit la doar 49 de ani

  În dimineața zilei de joi, 4 ianuarie, a murit Silviu Laza în vârstă de numai 49 de ani. El a lucrat la CTP Arad, în cadrul Serviciului de Situații de Urgență.

  Anunțul a fost făcut de consilierul local Liliana Waas, pe Facebook. Silviu Laza a urmat studiile universitare la Universitatea „Mihai Eminescu” din Timisoara.

  „A fost un prieten bun, un om deosebit. Nu cred că cineva ar fi putut zice ceva de rău despre el”, a precizat pentru Special Arad Liliana Waas.

  Tot Liliana a dat pe rețeaua de socializare vestea tristă că Silviu a plecat din această lume: „Nu pot să cred că ai murit, Silviu Laza. În această dimineață am primit cea mai tristă veste din ultima vreme, amicul și colegul meu, un om deosebit, un om de nădejde a plecat la Cer în urma unui AVC. Dumnezeu să te odihneacă în Împărăția Sa, iar familiei îndurerate, mângâiere sufletească!”.

  Soția lui Silviu ne-a transmis durerea ei profundă: „Mi-am pierdut jumătatea. L-am iubit și-l voi iubi până ne vom întâlni din nou…”, sunt cuvintele pline de durere ale Danei, o soție îngenuncheată de suferința prin care trece. În urma lui l-a lăsat îndurerat și pe fiul lui, Alex Laza, care a rămas stâlpul familiei în locul tatălui său.

  Slujba de priveghi va avea loc în zilele de 4 și 5 ianuarie, începând cu orele 19:00, la Capela din Mândruloc, județul Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.