Și YouTube va avea un Messenger

  de - | 12 mai 2016, 4:05 PM | Social Media

  0

  Funcţia de mesagerie instant, una dintre formele preferate de comunicare, va fi în curând disponibilă şi pentru utilizatorii YouTube, direct din interfaţa aplicaţiei pentru smartphone, informează Go4it.

  Desigur, vom putea răspunde ca şi până acum la comentariile lăsate de vizitatori pentru clipurile publice încărcate pe YouTube, noua funcţie de mesagerie fiind adresată discuţiilor cu prietenii şi membrii familiei, ajutând distribuirea clipurilor YouTube private.

  Potrivit administratorilor platformei de video sharing, noua funcţie pentru „native sharing” are rolul de a convinge mai mulţi utilizatori să-şi distribuie clipurile pe YouTube, respectiv să folosească mai mult aplicaţia pentru smartphone.

  Tot cu acest scop, YouTube a setat de curând funcţia auto-play în aplicaţia pentru mobil, forţând saltul automat la următorul clip video după terminarea celui aflat în redare, potrivit Go4it.

  Funcţia auto-play poate fi dezactivată folosind butonul prezent în interfaţa aplicaţiei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.