miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Și totuși, UTA intră în izolare cinci zile! DSP zice una, protocoalele sportive alta, iar amicalul cu CFR a căzut… România, te iubesc!

  de Lucian Dănilă | 12 august 2020, 4:54 PM | Recomandările editorilor | Sport

  1

  UTA își suspendă activitatea timp de cinci zile după ce fotbalistul David Miculescu a fost descoperit pozitiv la testele COVID-19. Informația vine chiar de la conducerea clubului arădean și este în contradicție cu ceea ce ne-a spus directorul DSP Arad, Horea Timiș, care a afirmat că nu este nevoie de izolare.

  „Jucătorii și staff-ul primei echipe a UTA-ei au efectuat o nouă testare COVID, cea cu numărul 8 de la instaurarea protocolului medical. Rezultatul uneia din persoanele testate a fost pozitiv. Din acest motiv, tot lotul, staff-ul tehnic și medical intră în izolare pentru o perioadă de cinci zile, perioadă la capătul căreia urmează retestarea. Cei care vor avea rezultate negative vor relua activitatea, iar în cazul în care vor exista persoane cu rezultate pozitive, acestea vor rămâne în continuare în izolare.

  Meciul cu CFR Cluj se anulează”.

  La noi în țară, ceea ce spun forurile sportive are valoare mai mare decât ce spun forurile medicale, dovadă și situația de astăzi de la UTA.

  Spre exemplu, la un nivel mult mai mare, Atletico Madrid are doi jucători testați pozitiv cu coronavirus: Correa și Vrsaljko. Echipa din Madrid nu a fost nevoită nici să intre în izolare, nici să întrerupă antrenamentele și, mai mult, mâine chiar va deputa în Final 8 al Ligii Campionilor cu nemții de la RB Leipzig.

  La noi, deși cei de la DSP Arad spun că este vorba despre un „caz de import”, David Miculescu fiind izolat de grup după ce a contactat virusul în vacanță, echipa va intra în izolare și urmează să fie retestată.

  România, te iubesc!

   

  Citește cu click pe titlul de mai jos și:

  Horea Timiș, director DSP Arad: „Jucătorii echipei UTA nu trebuie să intre în izolare”. Cine este jucătorul infectat?

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.