Și Spania și-a deschis plajele pentru turiști. Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a-ți face concediul în Andaluzia

  de Special Arad | 16 mai 2021, 10:30 AM | Internaţional | Turism

  0

  Turiştii sunt aşteptaţi de acum şi în staţiunile de pe litoralul din Spania. Pe Costa del Sol, în Andaluzia, restaurantele și barurile sunt deschise, însă deocamdată puţini străini le trec pragul.

  Costa del Sol, una dintre cele mai apreciate destinaţii turistice din Spania, revine la viață. Restaurantele și cafenelele de pe plajă sunt deschise şi nu puţini sunt cei care le-au trecut pragul în acest weekend, pentru a se bucura de vremea perfectă după luni de carantină.

  Hotelierii din stațiunile din Andaluzia speră că vor avea, în acest sezon, 70% din veniturile din 2019. Spania nu primește deocamdată cetăţeni din Marea Britanie, dar se bazează pe turiștii din țară și pe cei din statele Uniunii Europene, care pot trece graniţa dacă prezintă un test COVID negativ, nu mai vechi de 72 de ore.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.