„Și-au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”… iar totul a început la Petreceri de Vis | Foto

  de Raluca Medeleanu | 1 februarie 2020, 6:35 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  A devenit deja tradiție ca viitorii miri și mirese să pășească, plini de bucurie și visare, porțile celui mai mare târg din vestul țării dedicat tocmai lor, „Petreceri de Vis”, în organizarea Camerei de Comerț. La Expo Arad a început și în acest an povestea cuplurilor îndrăgostite care au avut curajul să pornească împreună în călătoria vieții, pentru totdeauna.

  Din data de 31 ianuarie, cele trei pavilioane sunt ticsite de standuri care le pun pe tavă absolut totul pentru ca ei să aibă parte de nunta visurilor, de la o sumedenie de modele de rochii de mireasă și costume de mire, la aranjamente florale, dulciuri, invitații, mărturii, verighete, servicii foto și video, echipe de sunetiști, dj, barmani care fac cele mai delicioase cocktailuri, firme care închiriază diferite ornamente impozante, ba există chiar și un stand care îi poate transpune într-o altă realitate, cea virtuală.

  Prețurile sunt și ele dintre cele mai diverse, viitorii soți putând să-și scoată toți banii de pe card, sau pot cumpăra chiar lucruri accesibile, dar fără a le lipsi acel ceva aparte. Iar planurile nu trebuie să se oprească doar la ziua cea mare, căci în pavilionul central se află o sumedenie de oferte turistice menite să le ofere și o lună de miere de neuitat.

  Toate acestea mai sunt disponibile astăzi până la ora 20:00, dar și duminică, 2 februarie, târgul închizându-și porțile la ora 18:00.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.