marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Și arădenii studenți în Timișoara au mari probleme la cazarea în „Complex”

  de Special Arad | 24 septembrie 2015, 11:38 AM | Naţional | Știri Arad

  0

  Studenții din alte localități care optează să urmeze studiile la Universitatea de Vest din Timișoara, trec, în fiecare an, printr-un ritual devenit deja notoriu. Pentru a se caza în cămine, noi veniții stau la cozi interminabile, ore întregi, în picioare, până reușesc să intre în posesia cheii de la cameră.

  Astăzi a fost ziua în care s-a dat „undă verde” cazării în cămine, iar pe lângă debandada știută din anii anteriori, Primăria Timișoara a creat haos suplimentar.

  Porivit articolului apărut pe Pressalert.ro, Complexul Studențesc din Timișoara arată ca după bombardament. Studenții, însoțiți de prieteni și familie stau înghesuiți printre utilaje de construcție și fac „salturi acrobatice” peste porțiunile sparte de drum.

  „Asta pentru că au fost nevoiţi să aştepte în Complexul Studenţesc printre utilaje şi muncitori, care lucrează de zori la asfaltarea aleilor din campus. Se pare că reprezentanţii Primăriei Timişoara nu au avut timp pe perioada verii să aducă mai multe „îmbunătăţiri acestei părţi extrem de importante a oraşului nostru”, aşa cum spunea primarul Nicolae Robu. Astfel, la început de an universitar, Complexul Studenţesc din Timişoara este în plin şantier.

  «Sunt din Arad şi am venit cu fata să o cazez, este în primul an la facultate, la Arhitectură, la Universitatea Politehnica. Suntem de la ora 08.00 aici şi încă nu a reuşit să se cazeze. Are numărul 169, merge greu, doar cinci studenţi în jumătate de oră se pot caza, deci mai avem de stat», ne-a spus Ştefan, tatăl unei studente. Cei mai norocoşi au reuşit să se cazeze în jurul orei 09.00. Astfel, încărcaţi cu bagaje, perne, plapumă sau cuptor cu microunde au intrat în cămine pentru a-şi pregăti locul în cameră”, scrie Pressalert.ro.

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.