vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Și-a ucis fiica pentru că a furat prezervative! Totul pentru… onoare

  de Special Arad | 29 septembrie 2015, 9:19 AM | Internaţional

  0

  Un bărbat musulman din Germania a mărturisit că şi-a ucis fiica prin strangulare după ce a aflat de la poliţie că aceasta fusese prinsă furând prezervative pentru a face sex cu iubitul ei. Victima, Lareeb Khan, avea 19 ani şi era tehnician dentar.

  După crimă, Asadullah Khan şi soţia sa, Shazia, au îmbrăcat trupul fetei, l-au dus cu maşina într-un loc izolat din oraşul lor, Darmstadt, din Germania, şi l-au aruncat, relatează Daily Mail. Bărbatul de 51 de ani a recunoscut, cu lacrimi în ochi, crima şi spune că a făcut-o pentru că fata a „dezonorat” familia prin iubirea ei pentru un băiat cu care el nu era de acord. El şi soţia lui s-au căsătorit în urma unui mariaj aranjat şi doreau acelaşi lucru pentru fiica lor, scrie Adevărul.

  Khan şi soţia lui sunt acum judecaţi pentru crimă de Tribunalul de Stat din Darmstadt. Soţia, în vârstă de 41 de ani, s-a descris ca o femeie asuprită, total dependentă de soţul ei, şi susţine că nu a putut să îşi salveze fiica. Cei doi ar fi trimis-o pe cealaltă fiică a lor, în vârstă de 14 ani, la o rudă în seara crimei. Sora mai mică a victimei a depus mărturie împotriva ambilor părinţi şi a spus că mama ei era la fel de strictă ca tatăl său.

  „Mama nu a fost asuprită, putea să facă ce dorea. Obişnuia să mă bată cu un băţ”, a mărturisit fata.    Femeia susţine că, în seara crimei, Lareeb s-a certat cu tatăl ei şi l-a lovit. După lăsarea nopţii, bărbatul ar fi intrat în camera ei şi ar fi strangulat-o în somn. „Nu puteam să îl opresc. Am reumatism şi nu aveam putere să mă lupt cu el. Am vrut să ţip, dar nu am putut”, a spus femeia, într-o declaraţie citită de avocatul ei în faţa instanţei, scrie adevarul.ro.

  „Lareeb era de obicei plecată mai multe nopţi la rând şi încetase să poarte vălul islamic. Într-o zi am primit o scrisoare de la poliţie în care spuneau că fata a fost prinsă încercând să fure prezervative. În acel moment a fost clar că e vorba de contacte sexuale. Când i-am arătat scrisoarea soţului meu, şi-a pierdut minţile”, a continuat mama victimei.

  Ucigaşul, care nu vorbeşte germană, a susţinut doar că şi-a „iubit” fiica.

  lareeb

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.