Și-a răpit fosta iubită și fiică, după care a pornit într-o cursă nebună cu mașina încheiată cu cinci mașini lovite

  de - | 7 februarie 2022, 10:06 PM | Naţional

  0

  Cursă nebună în București, încheiată cu cinci mașini lovite și salvarea victimelor unei răpiri. Un bucureștean și-a răpit fosta iubită și fiica din mașina actualului concubin al femeii, pe care l-a forțat să facă un accident rutier. Individul a fost arestat pentru 30 de zile, iar femeia a primit ordin de protecţie de la poliţişti.

  Incidentul a avut loc în sectorul 5 al Capitalei. Femeia de 35 de ani era în maşină cu fetiţa ei în vârstă de 10 ani şi cu actualul iubit. Au observat că sunt urmăriți de fostul concubin, iar șoferul, în încercarea de a scăpa, a virat brusc, dar a lovit un indicator rutier. În acel moment, individul, sub amenințare, cu un cuțit, le-a băgat pe cele două în mașină şi a plecat în viteză. La nici 400 de metri distanţă însă a lovit primele maşini.

  (…)

  Diana Sarca, purtător de cuvânt, Poliţia Capitalei: Bărbatul îşi dorea ca fosta lui concubină să reia relația cu el și nu ar fi acceptat faptul că aceasta are o nouă relaţie.

  Bunica minorei, dar şi actualul iubit au sunat la 112 şi au reclamat răpirea. Amândoi au depus plângere împotriva bărbatului, după ce acesta i-a ameninţat cu moartea. Individul a fost arestat pentru următoarele 30 de zile. El este acuzat de cinci infracţiuni. În plus, are un alt dosar penal la Brigada Rutieră pentru că poliţiştii au descoperit că era şi băut în momentul răpirii şi avea şi dreptul de a conduce suspendat.

  Mai multe detalii AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.